perjantai 4. maaliskuuta 2011

Poikasen vaatteita

Muutama pojan vaate kierrätyskankaista. Poitsu halusi iloisen takin, tämä keltaraitainen on vanhaa lakanakangasta. Vuorina vanu ja valkoinen lakanakangas. Mustat resorit antavat poikamaista ilmettä. 

Pallavahousut käytetyistä miesten housuista. Edessä ommellut prässit.  Isoista miesten housuista tulee ihan hyvin koon 110-housut. Kovin kulunutta kangas ei tietenkään saa olla.


Nämä farkut on tehty samalla mallilla pellavahousujen kanssa, vanhoista miesten farkuista, farkku nurja puoli päälläpäin.

Malli on melko kapea, meidän pikkuisäntä tykkäsi kovasti.

Vauhdikkaan pikkukaverin päällä vaatteista on melko vaikea saada kunnon kuvia.



Takki on kovasti mieleinen, melko vaalea tälle suharille, mutta jospa tämä aina hetken pysyisi puhtaana.
Tarkoitus pitää vähän parempana takkina keväällä ja kylminä kesäiltoina.


Vauhdikas kaveri, ei ehdi kovin kummosia kuvia ottaa.

Siihen ne jäivät, ja poika on mennyt!

Jos jollakulla pyörii nurkissa vanhoja farkkuja tai muuta vaatetta jotka ovat menossa roskiin tai kierrätykseen, mutta joista vielä voisi jotain ommella otan vastaan lahjoituksia.  Eikä tarvitse olla aikuisan kokoja, pienemmistäkin tulee jotakin, reiät tai tahrat eivät haittaa, niitä voi kierrellä tai sopivasti peittää.

Kiitos näistä farkuista jotka sain, niitä on vielä muutamat jäljellä, tarkoitus kokeilla hamosta aikuisten koossa yms.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Olipa taas kerraksi ihania vaatteita.

hillevi kirjoitti...

Kiitos, näitä on kyllä mukava tehtailla.

Anonyymi kirjoitti...

ihana tuo takki! Mistä olet kankaan löytänyt? En osaisi kyllä ommella. Ja ihanaa blogia pidät, jään kyllä koukkuun. Kiitos vinkkauksesta! Uskomaton projekti teillä, ja niin kauniilta näyttää että.

Haluaisitteko pari kesäkanaa kokeeksi? Voisin antaa pari, toinen jo vanha (en tiedä muniiko) ja toinen olisi nuorempi. Minun pitäisi vähentää. Jos saisimme tulla käymään vaikka joku pyhä? ;) T. Emppu s.

hillevi kirjoitti...

Nyt vasta kesäkiireiltä ennätän tänne. Kirppikseltä noita kankaita etsin, vanha lasten lakana tuo. Ilman muuta voitte tulla käymään, olisi mukava. Kyllä tämä melkoinen projekti on, mutta jokapäivä nautin olosta täällä.Viestiä vain että ollaan kotona.
Olispa kiintoisaa muutama kana, vai joko ehdit toimittaa muualle, kun näin kauan kesti mun vastaus. Juttelenpa miekkoselle mitä tuumais ;)