lauantai 12. maaliskuuta 2011

Touhupäivä


Tänään aurinko paistoi komeasti, mitä ei kylläkään juuri kuvista huomaa, koska nappasin kameran vasta kun aurinko oli jo laskemassa. Tänään vietettiin touhupäivää pihalla.



Mies on ollut ahkerana, kuisti on saanut ylleen ulkovuorauksen. Kuistihan on kokonaan uusi, vanha oli pieni ja kylmä, me tarvitsimme lämpimän kuistin ja säilytystilaa, tämä  ajaa asiansa hyvin. Ulkoverhous on kapeahko pystypaneeli, kun muualla talossa ulkoverhous tulee vaakaan, leveämmällä paneelilla.
Melkein juhlantuntua, kun toinen pääty on vuorattu myös. Alkaa näyttää jo ihan mukavalta. Ylhäällä olevaan ikkuna-aukkoon tulee uusi ikkuna joka on minulla viimeistelyä vailla valmiina.
Tämä kuva samasta päädystä. Omat hommani piharakennuksen siiouksessa olivat niin arkisia, ettei niistä juuri viitsinyt kuvia ottaa. Että tämmöisen vanhan talon varastot voivat olla täynnä romua ja roskaa. Vanhoja "aarteitakin " toki joukkoon mahtuu, mutta vielä en ehtinyt sinne saakka.
Reippaan ulkoilupäivän jälkeen sisällä odottaa yleensä melkoinen hulabaloo.
Kukaan ei ehdi järjestellä paikkoja, saatikka siivota kunnolla ennen iltaa. Joku kumminkin ehtii levitellä lelut pitkin lattioita, vaikka kaikki olimme ulkona.


Käyköhän joku kotitonttu täällä sotkemassa paikkoja?

Voisi kyllä opetella siiivoamaan jälkensä!
Mukavaa sunnuntaita kaikille, nautitaan näistä aurinkoisista kevät-talven päivista!


Ei kommentteja: